Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek a nagy sztár világból! ;-)

2009.08.29

 

 

 

Benkő Dániel elárulja, hogyan kerüljük el a bosszúságot

 

A celeb szerint a nő az egy hatás. Ha hatással van rád, akkor az egy csodálatos állapot, mert akkor belép a vonzás. Jöjjenek Dáhiel életmód tanácsai.
"Akik nem békések, azok között történnek meg a feszültségek. Tessék leállni a feszültséggel! A gondolat az nem a tied, csak elért téged. Ha a gondolatot elkezded dédelgetni, babusgatni, és az egy bosszús gondolat, akkor te magad leszel a bosszú. Nyitsz kaput a bosszúságra, a türelmetlenségre, a felkavarásra, az izgalomra, a fölösleges izgalomra. Ha viszont azt mondod, hogy nem vagy nyitott ezekre a gondolatokra, akkor vagy elfordítod a fejed a gondolatok elől, vagy egyszerűen megfogod őket, megnézed kívülállóként, és elengeded. Vedd észre, és csípd nyakon magad, hogy bosszús állapotba kerültél, mert azonosultál valami hülye gondolattal." - tanácsolta Benkő Dániel (képünkön balra) az egyik rádióműsorban. A zenész úgy gondolja, hogy ez egyetlen bűn, amit az emberiség elkövet önmagával és a világgal szemben, hogy öntudatlan állapotban van.


"Pedig megtehetné, hogy tudatos legyen. Az embernek tudatosnak kell lenni. Kötelező. Istentől kaptál egy lehetőséget, hogy végig tudatos állapotban legyél, az első pillanattól, a születésedtől." A médiaszemélyiség természetesen a hölgyekkel kapcsolatban is szólt. Kiemelte: A nő az egy hatás. Ha hatással van rád, akkor az egy csodálatos állapot, mert akkor belép a vonzás. Ha ez kölcsönös, egyenrangú, egyenlő mértékű, akkor extázis az életed. Mert boldog egyedül is tudsz lenni, rettentő jól tudod magad érezni az életed minden pillanatában, extázis azonban csak az ölelésben van. "A gondolat, az a világban repkedő energiahullám, nincs köze tehozzád. Te csak alkalmazod, vagy időnként létrehozod, kibocsátod, de az nem te vagy. Minden gondolat, minden kimondott szó örök érvényű a világban. Nem tűnik el. Ott van, megy, hullámként ki van bocsátva. Ha boldog gondolat, ha pozitív, akkor pozitívabbá teszi a világot." - zárta tanácsadást Benkő Dániel.


Alkoholista a fiatal magyar énekesnő? A sztár tagad - videó


Kovácsovics Fruzsi egy piás üveggel pózolt az egyik napilapban, amely azt állította, hogy az ifjú énekesnő italra fanyalodott. A sztártévé munkatársai is kíváncsiak voltak, hogy mi történt a kiscsillaggal, és azt is kiderítették, hogy a cikk alapjául szolgáló fotó egy évvel ezelőtt készült, viccből


"Lebukott Kovácsovics Fruzsina! A Csillag születik énekesnője nem tudott ellenállni a kísértésnek, és az alkoholhoz nyúlt, pedig ez veszélyes a számára, hiszen a gyomorbetegsége miatt gyógyszereket kell szednie" - írta cikke bevezetőjében a Blikk, amely a napokban kompromittáló fotót és cikket közölt az énekesnőről. Természetesen a Tabu Tv riportere kíváncsi volt, hogy a leírtak igazak-e!


"Egy tavaly nyári képről van szó. Gárdonyban poénkodtunk, amikor ezt lefotózta valamelyik haverom, és most beküldték a Blikknek. Innen is köszönöm a jóakarómnak, hogy köszi szépen!" - meséli a Tabu Tv riporterének Kovácsovics Fruzsi, akinek a piásüveggel fotózott arca tízezer forintot ért a napilapnak.

"Egyáltalán nem jó dolog, amit ez az újság művel. Engem felhívtak, és gyakorlatilag nem tudtam erre mit mondani, mert ez igazából egy hülyeség, de ennek ellenére mindenki tudja jól, hogy nem lehet kérni, hogy ne menjen le egy anyag: ami lemegy, az lemegy" - mondta el a Tabu Tv riporterének adott interjújában Kovácsovics Fruzsi, aki azért annyiban megnyugodott, hogy a barátok, ismerősök ismerik őt, és nem hiszik el, amit leírt az újság.

Szerkeztés alatt!